Last part of the old plan

We’ve always made a virtue of doing projects slowly, which gives plenty of time to think through what we want. A dozen years is perhaps pushing it a bit – that’s the time between planning permission and commissioning builders for a garage, which was finished in the early summer.

Last year, we applied to the planners again to change the garage design and shrink it a bit, to make it more practical and less dominant in the garden. Another motive was to make it look more in harmony with the old barns scattered around the site of the former Rush Green Farm. We have added a storage room, 2 side doors and 2 windows plus loft space for more storage. Once again – three times lucky, in fact – we found an excellent firm of local Suffolk builders.

The builders ran the job, but we helped with finishing work. Chris on the scaffolding painting.
Continue reading “Last part of the old plan”